Deze actie loopt van 22-11-2019 t/m 31-12-2019

Het laten maken van een website is geen goedkope aangelegenheid, afhankelijk van jouw wensen kan het laten maken van een website duizenden Euro’s kosten terwijl jijzelf een veel lagere prijs in gedachten had. Wat is er dan ook beter dan een website te laten maken om deze vervolgens naar eigen inzicht een prijs te geven? Wij van AtotZ online gaan deze uitdaging graag aan en brengen uw wens in vervulling voor een prijs die U het waard vindt.

Actievoorwaarden beknopt:
-1 website per persoon of bedrijf
-Webshops zijn uitgesloten van deelname aan de actie, voor het maken of vernieuwen van een webshop kunt u contact met ons opnemen
-De webhosting en de domeinnaam moeten bij ons geregistreerd staan
-Je bent 18 jaar of ouder, of je hebt toestemming van je ouders of voogd
-Je bent ingeschreven vóór 31-12-2019

Jij bepaalt wat je betaalt?  Hoe dan?
Door uzelf in te schrijven doet u mee aan de actie en kunt u gekozen worden als één van de 50 gelukkige winnaars van deze actie. Wanneer u op 1 januari te horen krijgt dat u één van de winnaars bent, zullen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Tijdens dit eerste contact bespreken wij uw wensen om een beeld te krijgen van wat u precies voor ogen heeft. Tijdens de bouw van de website zullen wij meermaals verzoeken om een kijkje te nemen op de website, dit om het eindresultaat natuurlijk zo goed mogelijk neer te kunnen zetten. Uiteindelijk zal de website aan u opgeleverd worden en vragen wij u om de website te betalen, voor een prijs die u vervolgens zelf bepaalt.

Meld je aan voor deze actie!

Wanneer jij jezelf of jouw bedrijf aanmeld voor 31-12-2019 en je bent 1 van de 50 gelukkigen, dan krijg je van ons een compleet, goed uitziende website. Jij bepaald achteraf wat je betaald!

Klik hier voor de actie voorwaarden

Jij Bepaalt Wat Je Betaalt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.