Uw website is voltooid, wat nu?

Is dit het dan?

U heeft tijdens het maken van de website de mogelijkheid gehad om alles naar uw persoonlijke wensen aan te laten passen. Wat als u na een tijdje toch nog iets wilt veranderen? Dan kunt u in de basis kiezen voor een servicepakket van AtotZonline. Zo blijft het onze verantwoordelijkheid om grote aanpassingen geheel kosteloos voor u te doen en hoeft u dus ook geen rekening te houden met bijkomende kosten. 

Zelf sleutelen..

U kunt er ook voor kiezen om geen servicepakket af te sluiten. In dat geval is na de overdracht de website geheel in uw beheer en zorgen wij, indien de webhosting via AtotZonline loopt, voor een website die altijd te bereiken is. In dat geval is het van belang dat u voor eventuele aanpassingen de juiste informatie heeft. Dit verzorgen wij door u de website persoonlijk te overhandigen indien u dit wenst. Wij zullen op locatie komen en u alles uitleggen zodat u gemakkelijk zelf aanpassingen kunt doen. 

Wat als er iets fout gaat?

Mocht er onverhoopt iets fout gaan wanneer u zelf aanpassingen doet, is dit natuurlijk de eigen verantwoordelijkheid. Wel kunt u ons altijd benaderen om met u mee te kijken naar een snelle oplossing voor de problemen die zich voordoen. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk helpen. Een servicepakket zorgt ervoor dat u nooit in een situatie terecht komt waarbij de website gebreken vertoond.