Servicepakketten van AtotZonline

 

Een website heeft onderhoud nodig en soms gaat er onverhoopt iets mis waardoor de website niet meer zo lekker loopt. Nu kun je natuurlijk zelf de website onderhouden en kleine issues proberen op te lossen, of je laat het ons doen. 

Bij AtotZonline is het mogelijk om een servicepakket af te nemen waardoor jij je kunt focussen op wat er echt toe doet, genieten van de website. Ongeacht wat voor website je hebt, er kunnen dingen fout gaan. Dit kan met opzet zijn gedaan door derden of door een eigen fout. Alles wat ertoe leidt dat de website niet meer werkt, valt binnen het Premium & VIP servicepakket. Wanneer u constateert dat de website niet meer (geheel) toegankelijk is, kunt u ons benaderen. 99% van de gevallen lossen wij binnen enkele uren voor u op. 

VIP niet voldoende

Het meest uitgebreide pakket hieronder is het VIP pakket, een pakket dat voor de overgrote meerderheid van de Nederlandse consument en MKB, voldoende is. Mocht u behoefte hebben aan een service pakket dat nóg uitgebreider is, neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn.