Wij maken het zodat jij kunt ondernemen!

Velen handen maken licht werk

Wij zijn sterk in het ontwerpen van de website en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wel hebben wij uw hulp nodig in de vorm van teksten die op de website geplaatst moeten worden. Tijdens het persoonlijk contact zullen wij u vragen om deze teksten aan te leveren. Ook specifieke afbeeldingen of overige items zullen door u aangeleverd worden waarna wij dit verwerken op de website.

Jij hebt geen tijd voor gedoe

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om teksten te schrijven of afbeeldingen te vinden die bij de teksten passen. Wij kunnen dit, tegen een meerprijs, ook geheel voor u verzorgen. Zorg ervoor dat dit duidelijk wordt aangegeven tijdens ons persoonlijk contact, dan verzorgen wij letterlijk alles van AtotZ.

Het stappenplan
Het is niet veel, wel nodig.

Offerte aanvraag

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn in al uw wensen zodat wij u snel mogelijk van een gedegen offerte kunnen voorzien.

Offerte ontvangen

U ontvangt van ons binnen 6 uur een offerte op maat.

Persoonlijk contact

Nadat u de offerte ontvangen heeft, vragen wij u contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij mondeling de laatste details bespreken.

Overdracht

Nadat wij aan al uw wensen hebben voldaan, zal een overdracht plaatsvinden waar wij u alles uit zullen leggen. Deze overdracht kan online maar ook persoonlijk bij u op locatie.

Ook na levering blijven we je helpen

Wij blijven natuurlijk bereikbaar om ervoor te zorgen dat u niet met uw handen in het haar komt te zitten. Wilt u écht compleet zorgeloos van uw website genieten? Kijk dan ook naar onze servicepakketten, dan staan wij tot wel 24/7 voor u klaar.